• WE LOVE AUTUMN!!

  Hello everyone!

  “M’agrada la tardor perquè els arbres es despullen…” com aquest primer vers d’aquesta cançó estem al Nou Patufet. Ens encanta la TARDOR i a la nostra llar tenim un entorn privilegiat per viure-la i gaudir-la al màxim amb el nostre pati…

  …on hem explorat, agafat branques, fulles i hem observat com aquestes tenen diferents colors, i com cada cop hi ha més al terra…i tot això en primera persona. Com ens agrada el nostre pati.

  Les nostres mestres, a més de tenir cura nostra, també ens proposen activitats molt xules per a continuar gaudint i aprenent cosetes de la tardor que ens agraden molt i molt.

  Hem tocat les fulles que sortien de la capsa sorpresa…

  …de la qual també han sortit colors de la tardor que hem manipulat. SURPRISE!!!

  Colors que també hem vist a través de les finestres…

  …i de les taules de llums!!!

  Com ens agrada la tardor al NOU PATUFET!!! Ara estem preparant la Castanyada amb moltes ganes!!! Ja us explicarem com ha anat aquesta festa tan especial per a nosaltres i altres cosetes més d’aquesta estació tan maca! Encara queda molta TARDOR!!!

  Happy autumn to everyone!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/33/d504681991/htdocs/patufet/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63