• Feliç adaptació

  Hola a totes i totes!!!
  Com ja sabeu aquestes primeres setmanes,al Nou Patufet, estem a la primera fase del període d’adaptació.

  No són les setmanes més agradables del curs, però si una prova de foc pels nostres infants que comencen a conèixer els espais, els companys i les educadores, que des del primer dia els hi han donat la mà i no els deixaran anar fins a l’últim dia.

  També, aquestes setmanes, estem coneixent a les mascotes de les nostres classes, uns simpàtics animalets que ens acompanyaran en les nostres descobertes durant el curs.

  Encara que l’adaptació s’allarga durant tot el primer trimestre, podem dir que l’esmentada primera part, ja està quasi superada i amb molt bons resultats per part de tots els implicats en el procés: els infants, les educadores i, és clar, les mares i pares que també “patiu” aquests i que ens heu donat suport per a que sigui més fàcil per a tots.

  THANK TO YOU ALL!!!

  Equip del Nou Patufet

  Aquí us deixem un article que parla d’una manera de dur a terme el període d’adaptació. Esperem que us agradi i visiteu el web que es molt interessant.

  http://www.alaya.es/2016/09/14/oler-a-madre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/33/d504681991/htdocs/patufet/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63